Τηλ: 211.700.80.80 2310.315324

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Τα κεντρικά γραφεία της Hajduk βρίσκονται στην Πολωνία, στεγαζόμενα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως και η έκθεση μας, καθώς και το εργοστάσιο παραγωγής.

Εξαιτίας αυτής της μεγάλης επένδυσης, η εξυπηρέτηση των πελατών μας πραγματοποιείται με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Σε κοντινή επίσης απόσταση βρίσκεται και το τρίτο μας εργοστάσιο, ενώ όλα είναι εξοπλισμένα όλα με τα αρτιότερα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, όπως κόπτες λέιζερ και plasma, ρομπότ συγκόλλησης κλπ.

Η κατασκευή των πλαισίων των τζακιών υποστηρίζεται επίσης από ειδικά μηχανήματα κοπής, γυαλίσματος και τριβής. Το συνολικό εμβαδό των εγκαταστάσεων μας εκτείνεται συνολικά σε ένα χώρο 9,500 m2. . Σε κάθε στάδιο παραγωγής φροντίζουμε τα τζάκια μας να ακολουθούν τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας, ανταποκρινόμενοι έτσι, σε όλες τις ανάγκες, καθώς και στις περιβαλλοντικές απαιτήσεις, που το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Όλο αυτό συμβαίνει, χάρη στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, που φροντίζει να ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

Χρησιμοποιούμε επίσης το Quality Management System, έτσι ώστε σε κάθε στάδιο κατασκευής να γίνεται έλεγχος ποιότητας. Έτσι, σε κάθε τζάκι Hajduk υπάρχει σχετικό σήμα, που πιστοποιεί την υψηλή τους ποιότητα και αξιοπιστία.

Back to top