Τηλ: 211.700.80.80 2310.315324

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Από τη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά, τα ένθετα τζάκια Hajduk συνάντησαν την αποδοχή και το μεγάλο ενδιαφέρον κατασκευαστών, αλλά και αγοραστών, όχι μόνο από την Πολωνία, αλλά και όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, η οποία θεωρείται ως η πιο απαιτητική αγορά.

Για να έχουν επιτυχία τα προϊόντα μας και να μπορούν να διατεθούν στην ευρωπαϊκή αγορά, χρειάζονταν ειδικά πιστοποιητικά από εξειδικευμένα Γερμανικά ινστιτούτα. Όλες οι παρτίδες προϊόντων μας, πάνω στις οποίες διενεργήθηκαν τεστ ποιότητας από διάφορα ανεξάρτητα εργαστήρια στη Γερμανία, τα πέρασαν με άριστες αξιολογήσεις, πράγμα που αποδεικνύεται από τα πιστοποιητικά που υπάρχουν στη διάθεσή σας.

Επίσης, τα πανευρωπαϊκά στάνταρ που ισχύουν εδώ και χρόνια, μας εξώθησαν να διεξάγουμε τεστ σε πιστοποιημένα εργαστήρια και στην Πολωνία. Οι απαιτήσεις αυτών των προτύπων πληρούνται στο σύνολο τους από τα προϊόντα μας, διασφαλίζοντας έτσι την ένδειξη CE, η οποία επιτρέπει την πώληση τους σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια.

Στην εποχή των έντονων τεχνολογικών εξελίξεων, ακόμα και στο χώρο της θέρμανσης, είναι σημαντικό να εμπιστευόμαστε αξιόπιστα προϊόντα, όπως τα τζάκια Hajduk και όχι αγνώστου κατασκευής, από τρίτες χώρες ή αναξιόπιστους εμπόρους.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα πιστοποιητικά τα οποία έχουν αποδοθεί στα προϊόντα μας

Back to top