Τηλ: 211.700.80.80 2310.315324

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τζάκια με διακοσμητικά στοιχεία από μάρμαρο και γρανίτη, η οικογένεια να κάθεται τριγύρω κατά τη διάρκεια του χειμώνα και οι φλόγες να λάμπουν πίσω από το τζάμι. Ποιος δεν έχει ονειρευτεί τέτοιες οικογενειακές στιγμές, μετά από μια κοπιαστική ημέρα;

Παρά τις γνώμες που ακούγονται δεξιά κι αριστερά, δεν είναι εύκολο να κατασκευαστεί ένα καλό τζάκι. Το γνωρίζουμε από την εμπειρία μας, έπειτα από πολλά χρόνια κατά τα οποία τα σχεδιάζουμε, τα κατασκευάζουμε και τα συναρμολογούμε. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών η μόδα, οι δομικές λύσεις σε προβλήματα που παρουσιάζονται και το design εξελίσσονται, όσο τα τζάκια παίρνουν τη θέση τους σαν κεντρικό σημείο του χώρου στον οποίο μαζεύεται η οικογένεια. Με τόσα πολλά κομμάτια πλέον να αποτελούν ένα μοντέρνο τζάκι, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας, όπως το έχετε ονειρευτεί –ένα απλό παραδοσιακό τζάκι, μέχρι το πιο σύγχρονο και μοντέρνο, που θα θερμαίνει ολόκληρο το σπίτι.

Για να αποφύγετε δυσάρεστα αποτελέσματα από τη λάθος επιλογή τζακιού, σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα τζάκι από την ευρεία γκάμα των προϊόντων μας. Θα κατασκευαστούν με τον πιο σύγχρονο τρόπο, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και τις εξελίξεις της τεχνολογίας, σχεδιασμένα  ειδικά για εσάς, ώστε να το απολαύσετε το περισσότερο δυνατόν.

Θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να γνωρίσετε τα προϊόντα μας, μέσω της σελίδας μας στο ίντερνετ ή μέσω επίσκεψης σας στο χώρο μας. Έτσι θα έχετε μια καλή εικόνα της ποικιλίας και της αξιοπιστίας των προϊόντων μας. Οι εκατοντάδες προσφορές που θα βρείτε δημιουργήθηκαν, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Είμαστε σε θέση να πούμε πως κάθε τζάκι μας είναι μοναδικό! Ποικίλουν όλα σε χρώμα, σε υλικό κατασκευής, τον τρόπο τοποθέτησης, στα πάντα!

Για τη δική σας εξυπηρέτηση, οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές μας, που είναι πάντα στη διάθεση σας, είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τη γνώση τους και την εμπειρία τους, δίνοντας σας την καλύτερη συμβουλή. Κάνουν κάθε μέρα το καλύτερο για να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη, διατηρώντας πάντα το επίπεδο των υπηρεσιών μας σε πολύ υψηλά στάνταρ.

Τα τζάκια μας σχεδιάζονται από τους:
Κα.
Paulina Wencel
Κο. Jacek Brzozowski

Back to top